Kardos Ferenc
Hőtárolós kályha szerelő
tel.: 06/ 1-228-6624
       06/30-499-6956

Ez nem a reklám helye hanem a szakértelemé!
Szolgáltatásaink
Villanybojler javítás
Villanytűzhely javítás
Hőtárolós kályha javítás

Budapest minden kerületében vállalok javítást, alkatrészbeszerzéssel is, szakszervízzel nem rendelkező elektromos készülékek szervízelését,
karbantartását. A megrendeléstől számított 2 órán belül vállalom a kiszállást, a munkák torlódásától függően legkésőbb a következő nap elvégzem a megrendelt munkát, hétvégén is!

2011. áprilisától Budapest vonzáskörzetével, Diósddal, Érddel, Törökbálinttal bővítettűk kiszállási körünket, változatlan áron!

Villanyszerelés
            Helyszíni hibaelhárítás

Tippek:

Célszerű a kályhákat éjszakai árammal működtetni.Mig az éjszakai áram a fűtőbetétek árramellátásához szükséges, addig a nappali áram a ventillátor működtetését biztosítja,hogy a kályha által termelt meleget a nap bármely szakában ki tudjuk fúvatni a készülékből.

A hőtárolós kályha előnyei:

költséghatékony fűtés, egyszerű beszerelés, elegendő egy áramcsatlakozás, tiszta,környezetbarát. Hosszú élettartam, ha nem a maximális fokozatban használja állandóan.

Kisebb légterű helységben nem célszerű a motort állandóan járatni, mert hamar lehűti a rendszert.

A hőtárolós kályha a felvett áramból teljes egészében hőt állít elő.

A készülék teljesen automatikusan veszi fel az áramot és mindig csak annyit, amennyit a szoba aktuális hőmérséklete és a kályhában meglévő maradékhő alapján szükség van.

Az éves karbantartást,tisztítást azért lényeges elvégeztetni, még a fűtési szezon előtt, mert a ventillátor motor a környező port magába szívja, a motor ventillátorba beszorul és leég.

Karbantartás hiányában a fűtőtest csúszóérintkezője meglazulhat, érintkezési hiba jön létre, a kályha csak kisebb-nagyobb megszakításokkal működik.

A hőtárolós kályha főkapcsolóját is érdemes ellenőriztetni,bár az elektromos művektől kapnak áramot, de a kályhához nem jut el,ezáltal fűtés sincs.

Szolgáltatásaim:

Hőtárolós, elektromos kályhák
javítása, szerelése,
karbantartása,
belső tisztítása,portalanítása,
kapcsolók, fűtőtestek
ventillátor motor,
hőfokszabályozó,
hőkorlátozó cseréje