Kardos Ferenc
Villanytűzhely szerelő
tel.: 06/ 1-228-6624
       06/30-499-6956

Ez nem a reklám helye hanem a szakértelemé!
Szolgáltatásaink
Villanybojler javítás
Villanytűzhely javítás
Hőtárolós kályha javítás

Budapest minden kerületében vállalok javítást, alkatrészbeszerzéssel is, szakszervízzel nem rendelkező elektromos készülékek szervízelését,
karbantartását. A megrendeléstől számított 2 órán belül vállalom a kiszállást, a munkák torlódásától függően legkésőbb a következő nap elvégzem a megrendelt munkát, hétvégén is!

2011. áprilisától Budapest vonzáskörzetével, Diósddal, Érddel, Törökbálinttal bővítettűk kiszállási körünket, változatlan áron!

Villanyszerelés
            Helyszíni hibaelhárítás

Tippek :

Csak akkor kapcsolja be a tűzhelyet, ha már valóban elkezdett főzni és edény is került a tűzhelyre.Ügyeljen rá, hogy a főzőlap átmérőjének megfelelő méretű edényt használja.Kapcsolja le a főzőlapot a főzés befejezése előtt, a főzőlap még 5-10 percig "főz".

A forráspont elrésée után takarákon főzzön.

A sütő ajtaját ne nyitogassa feleslegesen, mert ilyenkor nagy a hőveszteség.Az elektromos sütőt már a befejezés előtt 5-10 perccel kikapcsolhatja,hagyja "dolgozni" az "utóhőt" Kisebb átmérőjű főzőlapon ugyanaz a mennyiségű étel hosszabb idő alatt, de kevesebb energiával főzhető. A megemelt teljesítményű gyorsfőzőlap időt takarít meg, de ennek ára a nagyobb energiafogyasztás.

Az automata főzőlap időt és energiát takarít meg a normál főzőlaphoz képest,a zóna csak korlátozott ideig működik, ezután visszakapcsol a beállított értékre.

A szennyeződésmentes főzőlap adja át legjobban a hőt. Ha a platni elpúposodik, a rajta lévő edény kisebb felületen érintkezik a hővel,több neregiár igényel a főzés, ne használja tovább, cseréltesse ki szakemberrel.Ha a forró platnira, főzőlapra hideg folyadékkal teli edényt tesz, a platnin hajszálrepedések keletkezhetnek, ezen keresztül a folyadék befolyhat a fűtőtestbe,ami robbanást okozhat.

Ha olyan villanytűzhelye van, ami csak három fokozatú kapcsolóval rendelkezik, érdemes kicserélni kereskedelemben kapható 7 fokozatú kapcsolóra, ezzel is energiát takarít meg.

Ahol többfázisú villamoshálózat nem áll rendelkezésre, vagy a hálózatfejlesztés költsége túl nagy terhet jelentene, javasolt a villamosan reteszelt hagyományos masszázs főzőlapokkal és hagyományos alsó-felső fűtésű sütővel készült tűzhely alkalmazása.Egy ilyen tűzhely bármely egyfázisú 16 amperes csatlakozási aljzatról üzemeltethető.Korszerűen, gyorsan,kényelmesen és energiatakarékosan lehet főzni és sütni a legegyszerűbb, hagyományos főzőlapokkal és a legegyszerűbb sütővel ellátott villamos tűzhellyel is.

Szolgáltatásaim:

lábon álló, hagyományos,
beépített villanytűzhely,
elektromos tűzhely javítás,
tűzhely szerelés,
kapcsolók javítása, cseréje
platnik (normál, gyorsfőzőlapok) cseréje
sütő fütőtestek cseréje
kombinált tűzhely,
villanysütőjének javítása
sütő hőfokszabályzó cseréje
villanytűzhely,
elektromos tűzhely felújítása